Heist Loopt & Zingt smelt samen met Heist Bruist!  Heist Bruist is de verzamelnaam van een concertreeks de ganse zomer lang, het Na-Tour criterium, en dit alles onderaan de Berg van Heist. Op de laatste zondag van de zomer organiseren we gewoontegetrouw Heist Loopt & Zingt! Sportief en feestelijk de zomer netjes afsluiten!

Heist Loopt

Heist Loopt is een jogging waaraan individueel kan deelgenomen worden, maar vooral onze "Aflossing Halve Marathon" valt in de smaak van families, vrienden en bedrijven, met meer dan 175 teams! De kinderen en G-Atleten zijn eveneens welkom!

Na 1500 deelnemers in 2014, hebben we besloten de activiteiten onderaan de Berg van Heist te organiseren! Ruimte zat, en sfeer verzekerd!

Heist Zingt

Heist Zingt zal ook dit jaar de zomer groots en in volle ambiance afsluiten. PP Michiels opent de zomer van Heist Bruist, en Elentriek sluit de zomer feestelijk af!

Meezingen is niet verboden tijdens Heist Zingt, meer zelfs, het is een aanrader!

Heist Loopt

Dit jaar met start en aankomst onderaan de Berg van Heist, tussen de café's! Dat wil zeggen dat we het parkoer hebben aangepast. We hebben een prachtig idee, met een héél nieuw interessant stukje parkoer, maar het zwaartepunt zal nog steeds de Berg van Heist zijn. Op en over onze Berg blijft de uitdaging. Meer info volgt of kijk af en toe op de website

Voorinschrijvingen

We rekenen erop dat jullie zo veel als mogelijk vooraf inschrijven. Dat maakt het ons als organisatie een stuk makkelijker, en het is voor u goedkoper! je kan makkelijk inschrijven via de website. De lijnen staan open...

Zeker doen hé!

Heist Zingt

Heist Zingt sluit de zomer af met het gekende concept, meezingen op de bekendste liedjes! Heist Zingt vindt dit jaar eveneens plaats onderaan de Berg tussen de café's, met u als toeschouwers op en rond de Berghelling! Deze berghelling wordt sfeervol ingericht. Wie anders dan Elentriek zal de laatste dag van de zomer in vuur en vlam zetten. Meezingen mag, moet, kan, feest verzekerd! Welkom.

Alle opbrengsten voor Actie Zorgenmens

Heist Loopt & Zingt is een organisatie van Actie Zorgenmens, onderdeel van Rotary Heist. Actie Zorgenmens zorgt voor het verzamelen van fondsen die worden aangewend voor de ondersteuning van onze sociale partners

Heist Bruist steunt Actie Zorgenmens

Tijdens elk evenement van Heist Bruist worden opbrengsten verzameld voor Actie Zorgenmens. Als financieel partner, of als bezoeker aan het evenement steunt u rechtstreeks onze goede doelen!

.